"Rubrik"

sitter halvnaken framför tv:n, svt1 faktist. Det är filmrecensioner, älskar att titta på det. Men nej fan jag börjar om en halvtimma :O

älskade beroende.

Nu sitter jag här med datan i knäet och en skrikande mage. Jag har inte ätit något idag och eftersom jag gick upp redan klockan 07.00 så är jag urhungrig nu! Sen så såg jag den gamla älskade reklamen med Cindy Crawford då hon dricker en pepsi burk så vackert att det ser ut som om hon kysser den. Och då kände jag hur det började vattnas i munnen, både för suget efter kvinnan och efter burken ;)

Hon är så jäkla vacker!



Nu ska vi se om jag orkar ta mig till ica !

Bakisdagen

Så var det söndag igen, vad har ni gjort i helgen? Själv är man som planerat bakis idag, var på en grym fest igår med många gratis drinkar och mycket röka! Så idag ska jag mest ta det lungt, dricka massvis med cocacola och njuta :)

Igår var det ju blogawards och det känns som om jag måste kommentera vinnarna lite

Så blev det:

Årets nykomling: Foki (YES!, inte för att det fanns någon direkt konkurrans)

Årets manliga blogg: Calle Schulman (YES! Helt klart bästa manliga bloggaren, han är ju trots allt en schulman, och den bästa av dom ;) )

Årets kaxigaste: Kissie (kan inte säga yes men äh, hon var värd det.)

Årets fashionista: Lisaplace (aldrig läst tjejens blogg, tyvärr..)

Årets mest originella: Foki (YES!, ännu en gång, hon är bara bäst!)

Årets foto/design: Nevniarien (vem?)

Årets blogginspiratör: Blondinbella (Yes, vem annars liksom?)

Årets videoblogg: Mogi (helt ok.. typ)

Årets bveteran: Stina Lee (YES! hon är grym..)

Årets kändisblogg: Magdalena Graaf ( Yes, det här behövde hon maggan :))

Guldpennan: Sanna Lundell (Yes!)

Årets bloggstar: Linda Hallberg (...)

ÅRETS BLOGG: Foki (YES YES YES YES!)


Nej.

Jag såg nyss "I skuggan av värmen" en gripande svensk (!) film om en heroinist den talade till mig. Hela filmen satt jag och nickade, njöt. Det är inte ofta jag grips av en film.

"I skuggan av värmen" bygger på Lotta Thells storsäljande bok med samma namn. Filmen handlar om Eva som har ett mörkt förflutet som missbrukare, men som lyckats få jobb som väktare på ett vaktbolag. Hon lever ensam med sin hund och kan tack vare strikta rutiner dölja sitt fortsatta missbruk helt för både arbetskamrater och omgivning. Men allt förändras när hon träffar Erik, polis i centrala Stockholm.

Sen tänkte jag och nu kommer jag som vanligt att uttrycka mig fel, men.. vi skulle behöva väktare som visste mer om droger, som hade mer empati. Som inte slår ner alkolister för att dom är alkolister. För det finns många, tro mig, många väktare som tror att dom har rätten att slåss. Som tror att pundare är idioter som inte har något värde. Och detta stör mig så otroligt, för visst ni kanske tänker "den som tagit sig in i skiten kan ta sig ur den" Men det är grymt svårt.. Plötsligt har du ett liv som är större än andras. Varför låta den försvinna för att må uselt ett par veckor.. några månader.. år? Det finns så många jag vill hjälpa.. det svider... aj.

Har någon sett den? Vad tycker ni?

YES! (i cant)

Valde den fulaste designen och fick en små taskig kommentar, jag är redo! ... Ska bah röka en jolle, sen kan jag skriva mer. jag svär!

Ännu en jävla blogg

Jag har länge funderat på det där med att skaffa en blogg för "så jävla svårt kan det väl inte va?" Speciellt nu när jag ligger hemma och är sjuk utan att ha någonting alls att göra. Då, nu kan jag blogga. Så här är jag... Anonym, med min alldeles egna blogg... min ända fråga nu är... hur fan gör man då?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0