något nytt, något gammalt och något lånat.

tänkte köra på stort och lägga in en dagens outfit! (ojojoj)
idag kör jag på något gammalt något nytt och något lånat.
Stövlar - skopunkten (mammas), Kavaj - H&M, Tshirt - Gina (gammal)


crazy about fooood

Ikväll blire att laga mat till min mamma. Tänkte ge ut mitt hemliga och super goda recept som jag ska tillaga ikväll!

Mango curry lax alá mussika.blogg.se
4 lax filér (benfria!)
3 morötter
salt
peppar
Mango curry krydda (finns på ica)
2 dl creme fraiche
1 dl mellan grädde
Gräslök

ställ ungnen på 225 grader. Skala och skiva morötterna och lägg dem i en ugnsäker form. Lägg på laxen och krydda med salt och peppar. Blanda grädden med creme fraiche och mango curry kryddan efter smak och häll sedan över det på laxen. Krydda lätt med gräslök och stek i mitten av ugnen i 15 minuter. Servera med ris eller potatis.
bon apetit!

att älska fast det gör ont.

när man läser rubriken tänker man "aha, en kille, lite otrohet och smärta.."  Jag önskar att det var så. Att min kille gjort mig illa, för ärligt så är det mer normalt. men nej.

Min mamma en stark 47 årig kvinna som levt på gatan. Som varit narkoman. Som jobbat som frisör. Som blivit misshandlad. Som nästan dött. Vars kille dog. Vars vänner dött. Vars kille dog (igen). Min mamma...

Den här gången skall jag skriva om en händelse. För något halvår sen. Jag och pappa åt middag tillsammans för omväxlingens skull. Vi pratar och skrattar när hans mobil ringer. "****, jag sitter inlåst på toaletten. Ring polisen!" Paniken spreds i hela min kropp och på några sekunder hade jag på mig mina ytterkläder. Jag sprang ut till bilen pappa kom bakom mig med mobilen mot örat. Jag hade panik, ville bara dit. Jag visste vad det handlade om, exakt vem det handlade om. Även fast hon skulle förneka det. när vi kommit fram var han borta. Hon var blodig och jag var någon annan. Jag skrek oförstorliga saker. Hatade mig själv. Ångesten spreds i kroppen. Jag tror att jag just i den sekunden kunde döda mannen som misshandlat henne. När vi kom hem förnekade hon allt. Men jag kommer aldrig att glömma. Ibland när jag ser på henne ser jag den svaga mamman. Trots hennes eviga styrka.

oh, vilken härlig dag!

vaknade sent idag, sov endast 10 timmar i helgen och kände att det behövdes. Sen har jag varit inne på mejlen om och om igen. Varje gång med en klump som växer i magen. Tänk om jag får ett jobb?! :O

My broe sitter och käkar och ska sedan köpa röka. Sen ska vi åka till hennes land i norrtälje och röka. Mysigt va?

Sen all credd till mig som uppdaterar idag igen! "im goood... "


Hungrig!

Väntar på mina älskade vänner. Vi ska röka marijuana och äta god mat, det blir mango curry kryddad lax med potatisgratäng och mango rahja sås. Sjukt gott! Hoppas bara att allt fixar sig med rökat! vore synd om man skulle bli utan :( haha. nej nu ska jag ringa min broe och se om hon är nära.


puss

the low end theory

ett av tidernas bästa album av A tribe called quest - lyssna och njut!



äntligen lite ny bra hiphop!



juhuuuu!

jag hatar alla mascara reklamer, så jäkla fejk :P
jaja, kom precis hem ifrån en shopping runda. Blev en massa presenter till dem närmsta som fyller år nu. härligt...

det var väl allt..

åh... jag vill ha våfflor men har inget jäkla våffel järn.


uppdatering iiiigen!

jag känner mig så duktig varje gång jjag uppdaterar. Idag har jag sökt jobb hela dagen, känns uselt. Som när det gått dåligt på ett prov ni vet? vem fan vill ha en 18 årig snorunge som hoppat av skolan? fan alltså. nej nej nej -.-

helgen blir najs




Broe, är du på? And you scream -"SPIIIKAT!!"

avstängd?

tror ni att man kan bli avstängd för det jag skrev (förra inlägget)?

vart precis sparkad i ansiktet av pappa "jag sitter för nära hans fötter" jasså?

nej nu sparka han mig igen..




the war has started


and i have all the ents!

-"psykiskt psykiskt psykiskt"

Jag försöker ständigt att intala mig själv det. Beroende av marijuana? Aldrig. Trots detta vet jag vad det betyder för mig. Alla mina pengar går till det, jag gör det flera gånger i veckan(en gång om dankanske) men jag är inte beroende. Vilken dag som helst så kan jag sluta upp med dessa dumheter. (dumheter och dumheter) men ändå gör jag inte det. Visst händer det att jag tar en paus då och då.. som nu, idag, precis nu så är jag inte bäng. duktigt va? typ... är otroligt sugen. tror iofs att jag är det för att jag igår fick en bong. en alldeles egen liten handbong. Nu fick jag reda på att det inte blir något alls idag. "psykiskt psykiskt psykiskt" upprepar jag för mig själv. och det går. för jag får ju inga som helst fysiska besvär! däremot så är jag jävligt hungrig....

bär! *värmer upp lite mango och hallon*

fick ett sms där det stod "jag har en liten överraskning" röka? anyway..

ska jag kanske göra smoothie ist?

 mhmhmh !

nu ska jag se vidare på edward scissorhands.

pussilipuss

okej jag älskar h&m... big time

imorgon blir det till att..
1. gå runt naken i lägenheten och vika tvätt
2. duscha i timmar
3. vika mer tvätt, dammsuga, diska
4. möte
5. fika med pappa min
6. shoppa
7. middag med far fadern

dream outfit -





H&M <3 accesoarer

Örhängen

Scarfs

Armband

Ringar

Halsband

Hårband


H&M <3 Skor

5 favorites
(klicka på bilderna för att förstora)

 - Stövletter, 399;-
- Sneakers, 199;-

- Sandaler, 199;-
- Tygskor, 129;-
- Sandaletter, 199;-


*kommunistfive-gaystyle*


the list..

favorit
tv
program: eh.. family guy, south park, how i met your mother. Två av tre är tecknade.. he
årstid: sommar, sommar sommar,
kroppsdel: hm, ögon..
bloggar: egoinas.se, fokis.se, kenzas.com, gaybloggen.com so gaybloggah style, u must love him!
godis:choklad.. ofc
maträtt: mammas pannbiff, sjukt jävla god...
parti: FI eller V .. (i miss vpk..)
rädsla: hajar.
känsla: Lycka... eller förälskelse
såpopera: big brother


pallar ej mer... kan ändå inte bestämma mig.


ballerinakladdkaka´<3

today i've become fjortis big kissie stajlh! Vet inte riktigt hur fjortisar beteer sig nu för tiden, 5,4 och 3 år sen visste jag. Jag var en superfjortis, *pea-kändis* som jag var fick jag leva upp till mina förväntnigar. Hänga med sbn brudarna på plattan, strula med killar på elverket, dricka litervis med alkohol och inte veta vad bakfylla var. Vilka tider, jag var "moderat" (hade ingen aning om vad politik var) stod utanför kiosken i timmar och väntade på att någon kunde köpa ut cigg. "Ursäkta, du skulle inte kunna köpa ett paket marlboro light..?" osv. Nä vad hemskt. nu vart jag ledsen´.


JA JAG VET ATT DET HETER NU BLEV JAG LEDSEN

FAN VAD ALLA SKA VARA NEGATIVA




..mens?

dags att öppna upp

Jag vill sällan ha uppmärksamhet. Det händer sällan att jag berättar för mina närmsta om mina problem eller att jag överhuvud taget pratar högt om "hur synd det är om mig" eller liknande. En nära vän till mig däremot, hon nästan ber om uppmärksamhet vad vi än snackar om så är det så himla synd om henne, hennes liv hit och dit. Jag har alltid accepterat detta. Accepterat att mina problem inte går att snacka om i hennes närvaro, eftersom hennes problem är ooootroligt grova. (ursäkta ironin)
Hon och jag har länge varit vänner sen hon föddes (vi gick i samma klass när jag blev mobbad, inte fan hjälpte hon mig då, vi var inte ens vänner då eftersom hon var populär och jag var ensam)
hur som helst så är hon ett bra exempel på människor som kräver uppmärksamhet. som sagt, sån är inte jag.

Jag skulle kunna vara sån, skulle kunna skrika till folk "min mamma slog mig igår när jag tog hand om henne eftersom hon var så jävla påtänd" men istället säger jag ingenting. Tiden då min mamma blev misshandlad och tog ut hennes ilska genom att slå mig var jag tyst. När jag egentligen skulle behövt skrika till min pappa "jag behöver hjälp!"

När jag var liten behandlade fröknarna mig lite annorlunda, vissa dagar klappade dem mig på kinden och viskade "jag finns här" Då förstod jag inte varför, "ja, du står framför mig...?". Men nu förstår jag att det var för att jag hade ett helvete hemma. Jag har aldrig velat inse det. Att mitt liv är så farligt har jag aldrig förstått. alla har vi det jobbigt och jag går aldrig före någon annan. 

Så nu utan att försöka dra till mig uppmärksamhet så ska jag berätta om ännu en händelse. Mest för min egna skull men även för den som läser.

När jag var nyss fyllda femton åkte jag och några av mina vänner till grönalund, på vägen hem därifrån ringde min mamma. hon grät i telefonen och lät inte som sig själv. hon sa att hon behövde mig och att jag skulle komma dit så snabbt som möjligt. jag sprang av bussen och sprang till tuben och började att åka mot henne.
När jag kom in i hennes lägenhet såg jag blodet, överallt, i hela köket, på golvet, i badrummet, i soffan, på väggarna. Överallt. min mamma kom emot mig och även hon var täckt med blod, hennes hår var rött och äckligt och i bakhuvudet hade hon ett stort hål. Hela hennes kropp var täckt med blå märken. jag kunde knappt tro det. hon hade blivit misshandlad. Hon kastade glassar på mig, gav mig en vin flaska och tvingade mig dricka upp den. Jag kan fortfarande höra hur hon skriker på mig "DRICK DÅ!" tillslut somnade hon. Då satte jag mig i fönstret och såg ut. Trodde att någon skulle komma, att någon skulle slå mig och min mamma. Tillslut somnade jag. Detta fortsatte i två dygn, tredje dygnet gick jag ut. till gina tricot och köpte ett par shorts. på vägen tillbaka ringde jag min pappa, han var upptagen med sin nya tjejs barn och "hade inte tid att prata" När jag åter igen kom upp till lägenheten svimmade jag. Hade varken ätit eller druckit något på tre dygn och mådde helt jävla uselt psykiskt. Att ta hand om sin alkholiserade mamma är inte lätt.

Nu förstår jag att jag skulle sagt något till min pappa, då var jag rädd. Jag trodde att min mamma skulle slå mig mera om jag sa något. Så jag höll tyst. Sa ingenting till någon, var tyst tills polisen ringde min pappa. Han förstod ingenting och trodde att jag betett mig illa (baxat eller något) Men när han fick reda på vad som hade hänt stöttade han mig till fullo.

Så till alla er som mår psykist dåligt. Det behöver inte ha hänt något speciellt. Ni kanske har dålig självkänsla eller liknande. Prata med någon! det hjälper. tro mig


puss på er, nu ska jag laga middag!


kaffe, kaffe, kaffe

sitter i min lilla fotölj och dricker kaffe, inte nyvaken direkt. Men nästan.


är så trött på livet så jag dör! nä, hejdå


RSS 2.0